Det her er den ideelle første kogebog til børn. Alle opskrifter vises i fine og enkle trin for trin tegninger.
Opskrifterne er inddelt i Frokost, Aftensmad, Weekendsnacks, Dessert og Jul – så der er lidt at vælge i mellem.
Molly har sammensat mangt en menu herfra, og altid med et strålende resultat og en yderst stolt kok.
Denne menu bestod af Tigerdyrets Kylling i slåbrok (mums – bare navnet giver jo lyst til en bid mere:-O) serveret med en lækker guacamole og kartoffelbåde fra Lav mad med de mindste.
Lav mad med de mindste minder mig en anelse om min egen første kogebog: Brugsens Børnekogebog. Den har været (og er stadig) en trofast følgesvend siden jeg fik den i 1987. Jeg har serveret både Kinagryde og Høvdingegryde, sidstnævnte var min personlige favorit. I dag bruger jeg stadig bogens pandekage og kanelsnegleopskrift – og altid med et strålende resultat, og jeg er fortsat en stolt kok her snart 30 år senere.
Lav mad med de mindste er skrevet af Mette Oxenbøll Nonbo, og bogens fine illustrationer er lavet af Birgitte Ahlmann. Kogebogen udgives af Gyldendal.